spraak veranderen

Vraag en antwoord, storingen en suggesties over de spraak plugin.
rensolive
Berichten: 6
Lid geworden op: 2 jan 2007 11:38:06

spraak veranderen

Bericht door rensolive » 23 sep 2007 18:31:47

goedeavond hoop niet dat julli mee lastig vinden maar kom er niet achter
hoe kan ik in het scherm van spraak de mirsrosoft sam weg krijgen en een nederlandse computer stem er neer zetten die ik al heb gedownlaed.
als je bij het scherm sam ziet staan dan zie je ook instellingen staan kan ik niet op klikken doet niks volgens mij moet ik daar iets intellen of zo

wie wil mij aub uitleggen hoe dit moet

bedankt vast

Gebruikersavatar
PC5R
Berichten: 55
Lid geworden op: 30 dec 2005 18:01:45
Locatie: Katwijk ZH

Bericht door PC5R » 23 sep 2007 19:14:49

In je windows configuratiescherm, spraak kiezen
Daar je stem selecteren, daarna pas de monitor opstarten.

De stem werkt alleen op de volledige versie, en na registratie/betalen.
Er zijn 10 groepen mensen die binair begrijpen, zij die het snappen en andere die het niet snappen.

rensolive
Berichten: 6
Lid geworden op: 2 jan 2007 11:38:06

spraak veranderen

Bericht door rensolive » 23 sep 2007 19:44:07

dat is juist het probleem stem veranderen dat lukt niet krijg sam niet weg

Gebruikersavatar
Imre
Forum beheerder
Berichten: 627
Lid geworden op: 30 nov 2005 08:59:19

Bericht door Imre » 23 sep 2007 21:26:12

Welke stem heb je gedownload ?

rensolive
Berichten: 6
Lid geworden op: 2 jan 2007 11:38:06

spraaak veranderen

Bericht door rensolive » 24 sep 2007 15:42:28

l&h zit er op maar wat ik nu wil proberen is bij eigenschappen voor spraak zie je staan sam en ook overige als je daar op klik zie je de stem staan die ik heb gedownlaed dan kun je kiezen uit man of vrouw weet dat dit een computer stem is .
nu wil ik sam weg hebben en die nederlandse stem er in zetten en dat lukt echt niet kan in het scherm van eigenschappen voor spraak ook niet op instellingen klikken doet het niet hoe los ik dit nu op aub
hoop dat mij verhaal duidelijk is

Gebruikersavatar
Imre
Forum beheerder
Berichten: 627
Lid geworden op: 30 nov 2005 08:59:19

Bericht door Imre » 24 sep 2007 18:50:20

De (gratis) L&H stemmen zijn gebaseerd op een techniek met de naam SAPI 4 Dit wordt NIET meer ondersteund.

Je hebt een stem nodig volgens SAPI 5.X mail maar een beetje rond, er zijn er verscheidene die het bezitten (Geen urls in het forum s.v.p)

Imre

NB: Een tweede reden dat de l&H stemmen niet ondersteund werden, is dat ze onbekende fouten bevatten en niet meer verder ontwikkeld worden.

Frank0207
Berichten: 1
Lid geworden op: 1 okt 2006 18:49:58
Locatie: Delft

Bericht door Frank0207 » 27 sep 2007 19:00:15

Onder windows vista werkt het perfect, alleen is het vervelend dat in haaglanden de ritnummers en postcode er bij staan :? maar dat nemen we maar voor lief.

nicoheerlen
Moderator
Berichten: 782
Lid geworden op: 5 jul 2006 11:08:49
Locatie: Nederland, Limburg - Zuid, Parkstad-Limburg, Heerlen.

Bericht door nicoheerlen » 27 sep 2007 19:57:37

voor zover bekend staan overal ritnummers bij, dit wordt er altijd bijgemeld ( ik geloof dat het iets met de administratie van de ritten te maken had, maar correct me if i am wrong ).
Mvg,

Nico Beckers
Pager: Jupiter Pro
Fotocamera: Nikon D80
Objectieven: 18-135 mm

p2000watcher
Berichten: 4
Lid geworden op: 10 dec 2007 12:28:06
Locatie: Achterhoek

MS Claire of andere nederlandse spraak engine

Bericht door p2000watcher » 13 dec 2007 21:47:04

*sensuur*

Het delen van bestanden, aanbieden van bestanden of verzoeken van bestanden die niet onder 'freeware'vallen is niet toegestaan in dit forum.

P2000watcher -> Zie je PM :)

Imre

Gebruikersavatar
<< HdK >>
Berichten: 419
Lid geworden op: 3 jan 2006 11:42:29
Locatie: Middelburg (Zeeland)

Bericht door << HdK >> » 17 dec 2007 17:00:13

Nico,

Even als toevoeging, Een ambulance mag niet met A1 of A2 of een B rit rijden zonder ritnummer. Bij elke rit hoort een papier. De ambulance heeft dus toestemming nodig van het betreffende CPA
Groeten,

Henk

Plaats reactie