Lifeliner 1

Discussie en vragen over p2000 & C2000 en aanverwante zaken.
Plaats reactie
Manon
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 dec 2005 19:36:09
Locatie: Oosterblokker

Lifeliner 1

Bericht door Manon » 5 feb 2007 22:40:13

Hallo,

mijn vraagje is,,Op internet staat dat lifeliner 1 te vinden is op p2000 maar ik kan nergens een hokje aanvinken ofzo,,? of ik zie het nergens staan,,klopt dit of doe ik iets fout,,?

Groetjes manon :lol:

Gebruikersavatar
PC5R
Berichten: 55
Lid geworden op: 30 dec 2005 18:01:45
Locatie: Katwijk ZH

Bericht door PC5R » 5 feb 2007 22:54:44

Op de P2000 pagina kan je in het menu de regio's kiezen die je wilt monitoren.
Alle heli's zijn samen gepropt in een virtuele regio.

Regio 28 is voor Lifeliner 1 (en je krijgt er Lifelener 2 t/m 4 gratis bij)

Ruud

Afbeelding

Gebruikersavatar
bert
Moderator
Berichten: 88
Lid geworden op: 2 dec 2005 17:51:36
Locatie: Heerlen, Zuid-Limburg

Bericht door bert » 6 feb 2007 07:49:19

(en je krijgt er Lifelener 2 t/m 4 gratis bij)
2t/m3 dan :wink:

nicoheerlen
Moderator
Berichten: 782
Lid geworden op: 5 jul 2006 11:08:49
Locatie: Nederland, Limburg - Zuid, Parkstad-Limburg, Heerlen.

Bericht door nicoheerlen » 6 feb 2007 15:09:51

bert schreef:
(en je krijgt er Lifelener 2 t/m 4 gratis bij)
2t/m3 dan :wink:
oftewel 2 + 3 :roll: 8) :P
Mvg,

Nico Beckers
Pager: Jupiter Pro
Fotocamera: Nikon D80
Objectieven: 18-135 mm

Manon
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 dec 2005 19:36:09
Locatie: Oosterblokker

Bericht door Manon » 6 feb 2007 15:33:15

Hey bedankt hea,, :lol:
dat ik dat ni eens gezien heb,, :cry: beetje raar,,

Gr,

Gebruikersavatar
P2000-Reader
Berichten: 6
Lid geworden op: 28 dec 2005 20:55:17

Bericht door P2000-Reader » 6 feb 2007 15:46:11

bij mij alleen als ook de ambulance aanstaat

Voorburg
Moderator
Berichten: 342
Lid geworden op: 21 jul 2006 20:36:48
Locatie: ***Haaglanden***
Contacteer:

Bericht door Voorburg » 6 feb 2007 18:19:32

P2000-Reader schreef:bij mij alleen als ook de ambulance aanstaat
En dat is ook helemaal waar.
Je moet de ambulance aanvinken en de lifeliner toevoegen zoals hier boven.

Gebruikersavatar
P2000-Reader
Berichten: 6
Lid geworden op: 28 dec 2005 20:55:17

Bericht door P2000-Reader » 7 feb 2007 10:16:59

maar ik wil eigenlijk alleen de lifeliners zien en niet de ambulance

Voorburg
Moderator
Berichten: 342
Lid geworden op: 21 jul 2006 20:36:48
Locatie: ***Haaglanden***
Contacteer:

Bericht door Voorburg » 7 feb 2007 10:36:08

P2000-Reader schreef:maar ik wil eigenlijk alleen de lifeliners zien en niet de ambulance
Tsja, dan kan je het best een regio kiezen waar verder geen ambulances gealarmeerd worden.
Anders zal je ze op de koop toe moeten nemen. :x

Gebruikersavatar
P2000-Reader
Berichten: 6
Lid geworden op: 28 dec 2005 20:55:17

Bericht door P2000-Reader » 7 feb 2007 16:52:34

ja maar ik heb brandweer rijnmond aanstaan. helaas dus.
ik vondt de oude zoek optie wel fijn <en> toen kon ik alle brandweer en lifeliners zien en de ambulaces in mijn woonplaats. maar helaas is deze optie er niet meer ivm performance en beveiliging

Plaats reactie