Menu 

Lid worden bij livep2000.nl

Waarom lid worden?


Deze website is een uit de hand gelopen hobby en niet ontstaan met als doel er aan te verdienen. De enorme hoeveelheid data en supersnelle server bekostigen we vooral met reclame.

Maar niet iedereen wil die reclame zien, het lidmaatschap voorziet in een betaald gebruikeraccount, waarmee de reclame afgekocht wordt.


LET OP: Bij registreren ontvangt u een gratis proefperiode van tenminste 1 week. U kunt daarna altijd besluiten er van af te zien.

Pincode

Sinds we een nieuw systeem hebben gebouwd is er iets veranderd aan de wijze van aanmelden; inloggen om uw gegevens in te zien en de pincode aan te vragen of te wijzigen gebeurd met een wachtwoord en gebruikersnaam op de inlogpagina.

In uw persoonlijke profiel is de pincode te vinden, deze wordt met de gebruikersnaam gebruikt om aan te melden op de monitor.

Op deze wijze kan er sneller gewerkt worden via mobiele apparaten en toepassingen, zonder dat de veiligheid van uw gegevens in gevaar komen.

Mocht er een vermoeden zijn dat iemand de pincode misbruikt? Dan kan het met een paar klikken gewijzigd worden.

Op dit moment is er een nieuwe ontwikkeling gaande, een nog functioneler monitor die op dit moment in de testfase is en enkel te gebruiken voor de leden. (En met een HTML5 ondersteunde browser). Dit is te vinden op https://winnies.livep2000.nl informatie over de ontwikkeling: Projecten

Een aantal innovaties: Spraakondersteuning, twitterfeed, het werkt met windows, plugins voor toekomstige onderdelen. We horen op het forum graag feedback.